2soft
Împreună pentru îmbunătățirea managementului riscului de dezastre și răspuns mai rapid în Comunitatea Transfrontalieră RO-UA
2SOFT/4.2/132

Apariții presă

Comunicate de presă

Comuna Bistra a fost dotată cu utilaje noi

Comuna Bistra a fost dotată cu utilaje noi, extrem de necesare intervenției în caz de situații de urgență

Lansarea proiectului

COMUNICAT DE PRESA
Lansarea proiectului
„Împreună pentru îmbunătățirea gestionării riscului de dezastru
și răspuns mai rapid în comunitatea transfrontalieră RO-UA”
Data 31 Ianuarie 2022, Comuna Bistra


Primăria Bistra organizează conferința de lansare a proiectului „Împreună pentru îmbunătățirea gestionării riscului de dezastru și răspuns mai rapid în comunitatea transfrontalieră RO-UA”, proiect finanțat prin Programul Operațional Comun România-Ucraina 2014-2020 (ENI Grant). Cod proiect: 2 SOFT/4.2/132, durata de implementare 12 luni.
Evenimentul va avea loc in localitatea Bistra, sat Valea Viseului, in data de 31.01.2022, cu începere de la ora 12, în sala de Conferință.

Despre proiect

Acest website a fost produs cu sprijinul Uniunii Europene.
Programul Operaţional Comun România-Ucraina 2014-2020 este finanţat de Uniunea Europeană prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate şi co-finanţat de statele participante în program.

Conţinutul acestui website intră în responsabilitatea Comunei Bistra şi nu reflectă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene sau a structurilor de management ale Programului Operaţional Comun România-Ucraina 2014-2020.

„Împreună pentru îmbunătățirea managementului riscului de dezastre și răspuns mai rapid în Comunitatea Transfrontalieră RO-UA“. Cod proiect: 2SOFT/4.2/132